gömme rezervuar No Further a Mystery

Wiki Article

Standart ve hızlı montaj seçenekleri, gömme rezervuar setlerinin farklı şekillerde duvara uygulanabilmesini sağlar. Düşmeye, darbelere ve harcın kuruyup genleşmesine karşı montaj setleri ekstra koruma yaratır. Nem ve terlemeye karşı koruma ise strafor kaplamalar ile sağlanır.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Vitra rezervuar iç takımı tamiri için öncelikle ara musluğu kapatmanız ve ardından iç takım ile bağlantıyı sağlayan spiral hortumu kurbağacık kullanarak sökmeniz gereklidir.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Vitra gömme rezervuar şamandıra suyu kesmiyor ya da su kaçırıyor ise en kısa sürede tamir etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yüksek su faturaları ile karşılaşpersonız olasıdır.

Rezervuar sifon içerisinde bulunan doldurma ve boşaltma gurubu değişmektedir. Tamir edilen iç takımlar düzen tutmayıp doldurma ve boşaltma sistemlerinde oluşan arızalanmalarda iç takım orijinal parça ile değişimi yapılmaktadır.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertisementımları takip edin. Her adımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve gömme rezervuar düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru gömme rezervuar bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

Mersin gömme rezervuar tamir servisi ustalarımız her gömme rezervuar servisi marka ve design gömme klozetlerin tamir ve bakımını orijinal yedek parça kullanarak yapmaktayız.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the ideal YouTube experience and our most recent functions. Find out more

gömme rezervuar servisi Böylece dışarıdan gelen unsurların rezervuara girmesi önlenecektir. Rezervuarın kullanıma hazır olduğundan emin olmak için suyun kalitesi ve berraklığı basma tuşunu kullanarak kontrol gömme rezervuar servisi edebilirsiniz.

Report this wiki page